Top

Hotel Koperslag en zijn bewoners (Nederlands)

Nieuw
  • Hotel Koperslag en zijn bewoners (Nederlands)
  • Hotel Koperslag en zijn bewoners (Nederlands)
8,00


Tippel, Slinger en Knoopje zijn drie muizen die op de zolder van hotel "Koperslag" wonen. Tippel is een dikke muis die altijd honger heeft. Hij raakt met enige regelmaat in de problemen doordat hij alleen maar aan eten denkt. En eten is er genoeg bij de kok in de keuken. Singer en Knoopje zijn niet altijd blij met de ondeugende streken die hun broer uithaalt. 

Het hotel is van meneer en mevrouw Koperman. Zij wonen er samen met hun dochters Maud en Floor. Naast het gezin wonen er ook een lieve oude hond genaamd Arjen en de kat Wasko. 

Als Wasko niet ligt te slapen, dan is hij bezig op de muizen te jagen. Het lijkt hem heerlijk om er eentje te kunnen opeten. Tippel, Slinger en Knoopje hebben hun handen vol aan deze sluwe rode kater. 

Maar gelukkig wonen er rondom het hotel ook veel vriendjes van de drie muizen. Zo zijn er Kaya het lieveheersbeestje, Dop de eend, Erwt de kikker, Luuk de lijster en Tanja en Tillie de schapen. 

Met al hun vriendjes hebben de muizen het eigenlijk heel er goed totat de familie Koperman op een dag besluit met vakantie te gaan. Er komen tijdelijk nieuwe mensen in het hotel wonen. Mensen met heel veel katten! 

De kat Wasko kunnen ze met z'n allen aan, maar acht nieuwe katten in het hotel? En zes schreeuwende kinderen? 

Dat vinden de muizen helemaal niet leuk! 

Lees hier een fragment


ISBN Nederlands: 978-90-821328-3-0
Omvang: 112 Pagina's
Jaar: 2014

Reviews (0)
Type de code over